Ads

Cobra X – Infoliator Semi Automatic

Infoliatorul de top al oricariu depozit pe Valuepack.ro

Cobra X

Construcție robustă
Cadrul de oțel al Cobra X -ului bazat pe construcția dovedită Cobra G – face mașina Cobra X foarte robustă. Cadrul principal este susținut de trei picioare, care sunt fixate pe podea cu șuruburi de ancorare. Construcția robustă oferă multe avantaje unice. De exemplu, permite o înălțime maximă a paletului de până la 2450 mm.

Construcția mașinii permite, de asemenea, rulouri de folie mai grele, chiar așa-numitele role de film industriale pentru a fi utilizate cu mașina de ambalat Cobra X. În plus, construcția Cobra X permite utilizarea forței de tensiune crescute în timpul ciclului de ambalare, oferind o stabilitate mai mare pentru încărcarea paletului.

Funcționalitate superioară
Patru (4) programe individuale de împachetare pot fi utilizate de panoul de control, controlând toate funcțiile mașinii pentru o funcționare simplă . Programele includ caracteristici suplimentare care pot fi ajustate pentru a satisface cerințele celor mai pretentioase aplicații.

Flexibilitate de neegalat
Datorită tehnologiei brațului rotativ, sarcina paletului nu se mișcă în timpul procesului de înfășurare întinsă. Prin urmare, Cobra X este ideal de exemplu pentru centrele logistice în care încărcăturile paletilor variază mult de la ușoare la grele, chiar și la sarcini instabile.

cobra-x valuepack.ro cobra-x valuepack.ro cobra-x valuepack.ro
Brațul de înfășurare este format dintr-un braț orizontal și un profil vertical. Brațul este acționat de un motor și o transmisie cu curea. Caruciorul foliei alimentează către produs pentru a fi înfășurat printr-o mișcare verticală. Siguranța a fost una dintre problemele cheie la proiectarea mașinii Cobra X. Sistemul de siguranță constă dintr-un reflector și fotocelula, care sunt conectate la un releu de siguranță. Oprirea de urgență face parte, de asemenea, din sistemul de siguranță Cobra X.

Post a Comment

0 Comments